За нас

Казвам се Любомир Любенов и съм Управител на "Аква Сървис". Дълго време основната ми дейност беше свързана със ВиК и ОВ инсталации, тъй като това е тясната ми специалност. Клиентите често търсеха контакти с отговорни майстори и за следващия етап на ремонта и така постепенно се роди идеята да предложа пакет от услуги за цялостен ремонт. Имах колеги фаянсаджии които започнах да препоръчвам и много скоро се затрупаха от ангажименти. Следващия етап беше да назнача в такъв майстор и започнахме да ремонтираме бани, да усвояваме тераси и т.н., докато не стигнах в крайна сметка до основни ремонти на жилища. Разбира се, допълних екипа със съответните специалисти - шпакловки, гипсокартон, електро и с това покрихме дейностите необходими за комплексна услуга. Към настоящия момент извършваме разнообразни дейности в сферата на услугитесфери, свързани с дейноста ни, а високият професионализъм и качество на предлаганите продукти и услуги стоят в основата на фирмената политика. Изпълняваме също и декоративни мазилки на San Marco и Артеколор.

Досега сме изпълнили над 15 интериорни проекта от архитектурни студиа с отделна част за всеки един етап - Ел.(осветление и озвучаване), ВиК, фигури от ГК, настилки и др.., като работим също и по индивидуален проект на клиента. Познаваме всеки един етап от работния процес и проблемите(а те никак не са малко) които могат да възникнат по време на ремонта, като се стараем да ги решаваме адекватно и в срок, при непрекъсната обратна връзка с клиента. Имаме изградено партньорство с Неос Мебел и обзаведени над 10 апартаменти вече!

Всеки ден се доказваме, новия клиент стари лаври не го топлят и това винаги е било и ще бъде водещото за мен, затова и всички наши клиенти споделят положителни отзиви - бъдете и Вие сред тях! Високото качество на услугите винаги са цел за мен, тъй като, категорично смятам, че НЯМА друг начин да сме конкурентни на днешния динамичен пазар и да успяваме, ако не се борим всеки ден за това което сме постигнали, да се доказваме на новите клиенти и да предлагаме все повече - запознаваме се с нови технологии и материали, учим нови практики.

Доверявайки ни се ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на вашето жилище, че ще получите качествени услуги и коректно отношение обвързани с Договор за ремонт с фиксирани крайни ценисрокове и гаранцияНие сме екип от професионалисти, които непрекъснато се усъвършенстват и трупат опит, и това е нашия най-ценен актив в желанието да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти.

За какво ни търсят нашите клиенти

Основен ремонт на жилища
Аварийни ВиК Услуги
Ел. инсталации
ВиК и Отопление
Машинно отпушване на канали

pechatВ годините стотици клиенти са ползвали нееднократно услугите ни. ВИНАГИ се стремим да оставим доволни клиенти.

Прочетете какво още казват нашите клиенти за нас!
Запознайте се с много и различни мнения.
Направете информиран избор!

Клиентите за нас

bide

voda-1

tbi a

Neos-1