Цялостни ремонтни решения


Вие стоите на прага на новото си жилище и знаете, че Ви предстои ремонт, имате идея как трябва да изглежда, но не реда и видовете СМР които трябва да се извършат. Ние ще се опитаме да Ви запознаем с ремонта които Ви очаква в зависимост от състоянието в което се намира - едно е ново строителство, друго панелен апартамент, трето е ЕПК или стара тухла на 50+++ години и т.н.

 

   НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Тук Ви очаква основно т.н. "Довършителни работи" - имате пусната нова ВиК и Ел. инсталации и ако решите, че съвпада с плановете Ви - и ще свърши работа - чудесно( ако ли не включете и преработка инсталациите), ремонт на банята/тоалетната, изравняване на подовете(замазка) за лепене на теракот или паркет, основна и финишна шпакловка(почти винаги си отива на 4-5 ръце ако се гони добро качество, рядко мазилката по стените може да мине мине само с фина шпакловка издадена от строителя) и боядисване – това е задължителения ремонт с които бихте се сблъскали ако не правите преустройство или не решите да добавите окачени тавани, декоративни мазилки и т.н. преди етапа на обзавеждането.

 

  ПАНЕЛЕН АПАРТАМЕНТ 

Тук освен описаните дейности се налага къртене на стара баня, подови настилки, махане на стари чугунени/панелени радиатори, стари мебели, дървена дограма, събиране, товарене и депониране на стр. отпадъци, шпакловка на стените(понякога и мазилка, има брутално криви панелки, отделно стените на гърбът на кухнята трябва да е изправен), смяна на ВиК инсталацията, преработка на Ел.инсталацията(или цялостна подмяна)изправяне/изпъване на ъгли, усвояванена тараси(ако е архитектурно допустимо), смяна на входни и интериорни врати, направа на външна топлоизолация и т.н.

 

  СТАРА ТУХЛЕНА СГРАДА

Ако жилището се намира в стара тухлена кооперация освен дейностите описани по-горе добавете още смяна на каменинови/чугунени и водопроводни вертикални инсталации(най-чето замонолитени в стени), къртене на стара мазилка, събиране, товарене и депониране на стр, отпадъци – няколко курса, укрепване на стени и тавани, замазки на под - олекотени при необходимост, промяна на предназначението на помещенията.

 
 

 Предвид разнообразието на видове дейности и материали вложени в ремонта

се обуславя и крайната цена за всяко от споменатите жилища.

 

pechatВ годините стотици клиенти са ползвали нееднократно услугите ни и ВИНАГИ се стремим да оставим доволни клиенти. 

Прочетете какво още казват нашите клиенти за нас!
Запознайте се с много и различни мнения.
Направете информиран избор!

 

house-6.jpg
vatreshni-remonti1.jpg
vatreshni.remonti2.jpg

Ремонт на бани

Електро инсталации

ВиК инсталации

Отопление

Готови ли сте да ремонтирате Вашия дом или офис?

Доверявайки се на нас ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на вашето жилище, че ще получите качествени услуги и коректно отношение обвързани с Договор за ремонт с фиксирани крайни цени, срокове и гаранция.