Цялостен ремонт на баня

Ремонта включва:

Къртене на плочки, замазка, мозайка до достигане на необходимото ниво, демонтаж на тръбопроводите (водопровод и канал) ел. инсталация, стара санитария, бойлер, батерии и т.н.

Изграждане на нова ВиК и Ел. инсталация, съобразена с бъдещото разположение на приборите, подготовка основите на стени, таван и под, полагане на замазка и мазилка, хидроизилация, гипсокартон и др.

Лепене на теракот и фаянс направа на влагоустойчива мазилка на таван, монтаж на санитарията, батерии и всички необходими аксесоари, силиконизиране и фугиране!


 

  • Гаранция 5г. за всички извършени дейности!
  • Монтаж на алуминиеви лайсни се заплаща 30лв./л.м., пилен ръб - 45лв./м., монтаж на праг от готов тип - 60лв., изграждне на куфар от гипскартон - 180лв., направа на окачен таван(в завършен вид - включва окабеляване за луни) - 280лв., доставка и монтаж на ал.врата бяла - 370лв., монтаж на структура за вграждане - 180лв.

pechatВ годините стотици клиенти са ползвали нееднократно услугите ни и ВИНАГИ се стремим да оставим доволни клиенти. 

Прочетете какво още казват нашите клиенти за нас!
Запознайте се с много и различни мнения.
Направете информиран избор!

 

lubo.jpg

bideЗа по-голямо удобство и повече простор във вашата баня.
Незаменим уред за личната ви хигиена, благодарение на който ще превърнете тоалетната чиния в биде.
Приставката-биде е подходящ за почти всички видове тоалетни чинии (налични са два размера), не е необходим ток за експлоатацията й, а единствено изводи за топла и студена вода, като за целта ако няма направени предварително до тоалетната чиния може да се ползват такива от мивката със стояща батерия, стига да е на не повече от 1м., колкото е стандартния кит (виж схемата)
 
ДОСТАВКА + МОНТАЖ на цена от 299 лв.

Само по предварителна заявка !
Гаранция 2 години.

remont.bani.jpg

Ремонт на бани

Електро инсталации

ВиК инсталации

Отопление

Готови ли сте да ремонтирате Вашия дом или офис?

Доверявайки се на нас ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на вашето жилище, че ще получите качествени услуги и коректно отношение обвързани с Договор за ремонт с фиксирани крайни цени, срокове и гаранция.