Аварийни ВиК ремонти, отпушване на канали

Ние от "Аква Сървис" имаме дългогодишен опит с както с изграждането, така и с решаване на проблеми при отпушване на канали. При нормална натовареност екипът ни се отзовава в рамките на 24ч. от получаването на заявката/възникване на проблема. 

IMG-20161107-WA0005IMG-20161107-WA0052IMG-20161107-WA004520161107 155743IMG-20161107-WA0029

Извършваме следните видове дейности:

Отпушване на битова канализация - мивки, сифони и тоалетни чинии

При всякакви запушвания в бита може да се свържете с нас за да разрешим проблема. Ако запушването вече е факт, силно препоръчително е да не предприемате отпушване с препарати(най-често основната съставка на които е сода каустик), защото едно, че може да усложните естеството на запушването, друго че може да си изгорите ръцете при контакт. В този случай използването на пружини или каналопочистващи инструменти е задължително. Освен че ще решим проблема Ви, ние ще ви дадем индивидуален набор от препоръки как да не допуснето повторно запушване.

 

Отпушване на канали в мазета, общи части на блокове и къщи - хоризонтални и вертикални участъци, ревизионни шахти

Проблемите със запушване на канализацията в общите части могат да бъдат от всякакво естество(от ниски хигиенни навици до механично счупване и/или запушване), като имат и ясно изразима симптоматика - остра и неприятна миризма, а при слизане в мазето установявате, че същото е наводнено... 

В такива случай е важно точно установяване на причината и взимане на своевременни мерки за отстраняването, т.к. всяко забавяне води до неприятни последици. Ако не можете да се справите сами ние сме насреща. При счупени вертикални или хоризонтални участъци на каналите освен отпушването, ще се наложи да се въстановят/ремонтират за нормална експлоатация.

 

Разполагаме с пълен набор от техника за отпушване - машини, ръчни инструменти, камера за видео диагностика и всичко необходимо да се справим с проблеми от всякакво естество.

Ние можем НЕ само да отпушим каналите, но и да ги изчистим от всички наслагвания в годините и да гарантираме безпроблемна дългогодишна експлоатация.

Извършваме също смяна на каменинови и чугунени вертикални щрангове, в това число съпътстващото къртене, събиране, товарене и извозване на отпадъци, както и всичко свързано с нормална експолоатация на тръбопроводите при издаване на обекта.

Актуален ценоразпис за отпушване.

Ръчно отпушване на канали на баня, мивка, кухня, сифон 50лв./бр.
Машинно отпушване на канали на баня, мивка, кухня, сифон 75лв./бр.
Машинно отпушване на дълги трасета битова канализация(до 7м.) 120лв./бр.
Почистване на тръби от наслагвания до ф50(прави се след машинно отпушване) 170лв./бр.
Почистване на тръби от наслагвания до ф110(прави се след машинно отпушване) 250лв./бр.
Отпушване на тоалетна чиния - със демонтаж и последвал монтаж(при необходимост) 110лв./бр.
Отпушване на тоалетна чиния(моноблок) 60лв./бр.
Машинно отпушване до 20м. 16лв.лин.м.
Машинно отпушване от 20 до 50м. 14лв./лин.м.
Профилактика на канали(превантивна) 10лв./лин.м.
Видео диагностика на канали до 2м. 40лв./бр.